WordPressiin ei voi kirjautua

Päivitin tavalliseen tapaan lisäosia eli plugineja. Listassa oli neljä päivitystä, valitsin kaikki ja päivitin. kaikki sujui hienosti ja napsautin linkkiä “palaa lisäosiin”. Tämä aiheutti ongelman, koska en palannut lisäosiin vaan etusivulle. Kokeilin kirjautua ja sama juttu, heti kirjautumisen jälkeen olin etusivulla. En enää päässyt backendiin eli ohjauspaneeliin millään. Sivut toimivat, mutta niille ei voinut kirjautua.

Pikainen netin selaus löysi syyn eli lisäosa “Better WordPress plugin”. Ja keskustelu, jossa ongelmaa ruodittiin löytyy täältä: https://wordpress.org/support/topic/cannot-log-in-to-wp-admin-4 Ja siellä oli myös pikaratkaisu eli FTP:n kautta sivuille ja muuttaa kyseisen lisäosan kansion nimen. Esim tähän tapaan.

plugin

Sitten ylläpitoon taas pääsee ja homma toimii. Tosin, jos lisäosan haluaa toimivaksi niin siihen tarvitaan lisää toimia eli vanhat asetukset on poistettava tietokannasta. Siihen löytyy ohjeet kyseisestä viestiketjusta: http://wordpress.org/support/topic/how-to-reset-ithemes-security-plugin-to-fix-issues

Toisaalta kyseessä on vakava toimimattomuusongelma ja korjausten kanssa on niin ja näin. Mitä ne lopulta tekevät. Ehkä tässä vaiheessa kannatta tehdä tuo FTP:n kautta suoritettava toimenpide ja hankkiutua lisäosasta eroon. kaiken lisäksi liitännäinen tunnetaan nykyisin nimellä “iThemes Security“. Ja maksullisen version osalta tämä epäonnistunut päivitys on huonoin mahdollinen suositus.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *