Viikot 2-3 – polkujuoksua ryhmässä

Viikolla kaksi kävin SP-gymin salilla kaksi kertaa treenaamassa jalkoja. Siellä on hyvät puitteet laittaa pohkeet ja polvet kuntoon. Sunnuntaina oli sitten ohjelmassa pitkä 12 km lenkki, jolloin kuuntelin äänikirjaa. Asensin Smart Audo Book Playerin puhelimeeni ja kuuntelin kirjaa “Juoksijan sielu”. Lisäksi juoksin viikolla pari kevyttä lenkkiä.

Toisella viikolla suunnittelin treenit siten, että juoksua 20 min, jonka jälkeen salilla treeni. Tavoitteena oli tehdä 12 sarjoissa etu- ja takakyykkyä pienillä painoilla. Vaihdoin salia, koska Mb Kuntoklubilla on tällaiseen treeniin hyvät puitteet. Muutenkin vaihtelu virkistää.

Cooper

Perjantaina juoksin Cooperin, jotta tiedän missä mennään. Juoksurata oli täysin sula, joten hyvät puitteet oli juosta. Juoksin 2300 metriä eli sitä kuntoa nyt lähden nostamaan.

Polkujuoksua ryhmässä

Sunnuntaille olin suunnitellut juoksevani polkujuoksua 13 km, koska sää on polkujuoksuun mitä loistavin. Lunta ei ole lainkaan eikä hyttysiäkään. Sitten siinä kävi niin, että muillakin on sunnuntai juoksupäivä. Aamulla kello 9 urheilukentälle kokoontuivat minä, Timo, Timo ja Haidu. Suunnitelmissa oli matalan sykkeen lenkki eli muutama ylämäki menisi kävellen. Suunnitelma piti täydellisesti. Ryhmässä juostessa on se hyvä puoli, että aika kuluu nopeasti jutustellessa ja jos puhe alkaa olla puuskuttamista niin puhujalle vauhti alkaa olla liian kovaa, joten vauhtia voi ikään kuin huomaamatta säätää kaikille sopivaksi. Muutenkin on mukavaa tutustua uusiin juoksuun harrastajiin. Kait se on yksi riippuvaisuuden ensioireista, että ilmaantuu uusia kavereita :)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *