Viiko 23 – sopeutumista

Viime viikolla juoksin sunnuntaina sen verran pitkän lenkin, että Polar väitti palautumisen kestävän peräti kahdeksan päivää. Sen vuoksi viikko alkoi levolla ja loppua kohden se kiristyi.

Vesi ja Polar

Perjantaina juoksin iltasella TV kovaa radalla. Homma sujui mukavasti, koska oli oikein happirikas keli. Sitten ajattelin pyyhkäistä kelloa, jotta näen kierroksen paremmin. No lähti se vesi siitä kellon näytöltä, mutta samassa näyttöön tuli jotain muuta. Sitten alkoi siinä juoksun aikana miettiminen ja kokeileminen. Ajattelin pyyhkäisemällä päästä takas, mutta vettä näytön pinnassa tarkoittaa, että kosketusnäyttö ei pelitä. No painelin nappeja ja tietty hokasin heti, ettei näin olisi pitänyt tehdä, koska kello olettaa minun juosseen kierrokseni. Lopulta minulta meni hermot, kun ei ollut hajuakaan paljonko olen juossut ja paljonko olisi jäljellä, jotta 7 km täyttyisi.

Jalkapallo kaiken pilaa

Treeni päättyi kirjoiluun, mutta kotona jo rauhoitun. Juoksin uudestaan heti aamulla ja sehän sujui mukavasti. Mukava juosta 7 km radalla ihan yksikseen sykkeen ollessa koko ajan siinä anaerobisen kynnyksen rajalla. Tein myös toisen muutoksen ja kolmannenkin. Jalkapalloa olin ihan vähän kokeillut ja siitä vasen pohje ärsyyntyi. Mitä sitä suotta kiusaamaan. Mäktreeni jäi pois ja sunnuntain pitkiksen päätin kävellä. Lisäksi kuntoutin pohjetta tietty rullan kanssa. Kokeilin myös uutta kikkaa eli pallo pohkeen alle ja sitten nilkan pyöritys – toimii! Kevyt viikko alkaa heti huomenna ja siihen pääsen ehyenä ja virtaa täynnä.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *