Viikko 8 – vastatuulta

Hieman hankalampi viikko. Alkuviikko meni mukavasti, mutta loppuviikko oli sitten hieman haasteellisempi kiitos sään ja tekniikan pettämisen. Alkuviikon lenkki sujui vielä ihan mukavasti eli TV 3 km. Pääsin oikein radalle juoksemaan, koska luntahan meillä ei ole missään.

Viikon toisen harjoituksen olin säästänyt lauantaille. No kiirehän siinä tuli, kun kiekkotreenit painoivat päälle. Pienellä riskillä lähdin ja jätin verryttelyt tekemättä. Eikä haitannut sade, mutta vastatuuli takasuoralla oli kova vastus. Juoksin 60 s ja kävelin 60 s. Ja joka kerta piti se vastatuuli selättää. Lopulta lähdin hieman etuajassa urheilukentältä pois eli vastatuuli vei voiton.

Pahuksen tekniikka

Sunnuntaina pitkällä lenkillä ajattelin kuunnella podcastia Anni Vuohijoki – Ammattiurheilijan arki ja elämä. Alku sujui ihan mukavasti, mutta sitten tuli joku ongelma eli podcast vaan katkesi. No ajattelin siirtyä kuunteelmaan Yle Areenasta Juice iltaa. No eihän se onnistunut, koska eka hakutulos oli “Juice Leskinen 70 v. ” Klikkasin sitä, mutta se olikin Radio Suomen päivä. No siinä meni juoksu ihan pipariksi, kun koitin löytää sen lähetyksen Juice ilta, mutta lopulta kuuntelin sitten sen Radio Suomen päivä -lähetyksen ja olihan se ihan ok. 

Tekniikasta vielä. Lauantaina ei ollut mitään tietoja sykkeistä, koska en muistanut ladata Polarin kelloa. Joten juoksin luultavasti liina kovaa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *