Viikko 6 – ehyt viikko

Hyvin ehyt harjoitteluviikko, koska nyt ei flunssa vaivannut. Eikä muitakaan häiritseviä tekijöitä ilmaantunut. Alkuviikosta oli TV kova 5 km. Ennen olisin katsonut ohjelmaa ja todennut, että tuossahan se on eli muuta kuin juoksemaan. Nyt tein ensin sisällä alkulämmittelyä. Koitin saada kropan valmistettua juoksua varten. Sitten kevyttä hölkkää ja väliin reippaita intiaanihyppelyitä. Tämän seurauksena lenkille lähdin kuin lentäen. Kroppa oli täysin valmis ja meni hetki odotellessa, että maltan tasata vauhdin sopivaksi. Ja lenkki ei loppunut kotiovelle vaan suoritin harjoittelun jälkeen kevyen palautteluosuuden.

Pohkeet olivat treenin jälkeen hieman kipeät, mutta sillä tavoin mukavasti. Tosin saattoi pohkeisiin vaikuttaa myös, että pelasin maanantaina futsalia. Lisäksi tiistaina SP-Fysio & Gymin aamucirkuit oli harvinaisen kova. Kovuutta siihen toi kahvakuula, pirullinen keksintö :)

Intervalleja

Toinen treeni koostui 90 sekunnin intervalleista ja välissä oli 90 sekunnin kävelyosuus. Tällä tavoin juoksin puoli tuntia ja siihen päälle ja alle verryttelyt. Varsin mukava ja erilainen treeni.

Kirja loppuun

Tänään oli vuorossa kahden tunnun lenkki. Kuuntelin äänikirjaa “Juoksijan sielu”. Hyvä kirja ja sain sen kuunneltua loppuun. Kirjan lukija oli hyvä. Tuli sellainen fiilis, että kirjoittaja on se, joka kertoo. Äänikirja sopii hyvin pitkälle lenkille, jossa maisema on lähinnä maantietä.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *