Viikko 34 – polkulenkki lähes täysillä

Kova, mutta mukava viikko. Treenikertoja oli peräti viisi ja kahdella kerralla juoksin kovaa. Ja olihan siellä tietty mukana myös kolme tuntia kevyttä juoksua eli perinteinen pitkis. Ja yhtenä iltana oli radalla 3 1000 m vetoja ja siihen päälle vielä 3 x 400 m vedot.

Poluilla lähes täysillä

Tiistaina kokeilin juosta poluilla kovaa 8 km. Lähdin liikenteeseen Vk2 sykkeellä ja kaikki toimi loistavasti. Ei tullut notkahdusta ja kiva oli juosta sekä ylä- että alamäet vauhdilla. En kompastellut kertaakaan. Jotenkin erilaista on juosta poluilla lujaa kuin sillain hitaasti.

Maantiellä kovaa

Viikon päätteeksi oli TV-lenkki. Päätin juosta sen vk1 vauhdilla ja sehän tuntui mahtavalta. Ei painanut jaloissa lainkaan perjantain ratavedot 3 x 1000 m ja siihen päälle 3 x 400 m eikä myöskään lauantain kolme tuntia polkujuoksua. Ajattelin juosta yhteen suuntaan 40 ja sitten palat takaisin. No huonosti siinä kävi, koska ajauduin pois kävelytieltä maantielle ja sitten alkoi jo hämärtää. Ei tainnut olla minulla heijastinta – paha moka. Ehkä vaatteissa jotain heijastavaa, mutta seuraavalla kerralla heijastinliivi päälle, vaikka olisi päivä.

Viikon kuvapari

Tässä kuvapari eli miltä näytin ennen kovaa 8 km polkulenkkiä ja sen jälkeen.

Ennen 8 km polkulenkkiä

8 km juoksulenkin jälkeen

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *