Viikko 29 – uudet kengät

Tänään oli ohjelmassa pitkä lenkki. Juoksin ihan uutta reittiä, jossa tiesin olevan soratietä. Alkumatkasta minulle tarjottiin banaaneja. Tuttu fyssari oli ilmeisesti huoltojoukoissa ja pyöräilijöiltä (2 kpl) oli jäänyt banaaneja yli. En ottanut banaaneja, koska olin hyvin tankattu. Ja olihan minulla vettä mukana 1,5 litraa.

Jossain vaiheessa juostessani soratietä kuului metsästä risahdus. Jännitin, että tuleeko sieltä metsästä karhu, hirvi vai marjastaja. Kuikuilin taakseni ja mietin, että hirvi se on. No ei ilmestynyt mitään kunnes viimein minun ollessani kaukana näin taakse katsoessani marjastajan ämpäreineen.

Painoa oli aamulla taas lisää. Ilmeisesti savustettu hevosenliha on syypää. Ei niinkään kalorit vaan suola. No tänäänkin söin savustettua hevosenlihaa, mutta olihan minulla iso kulutus eli 1500 kcal.

Nyt on väsynyt olo, koska reitillä oli aika monta mäkiä eli ei ollut ihan perus 18 km. Hieman harmitti, kun en vielä kokeillut mun uusia Brooks kenkiä. Asicsilla juoksin. Sellaiset halpiskengät, mutta ei ainuttakaan hiertymää eli niistähän saattaa tulla ykköskengät. Brooksit aion ajaa vähitellen sisään ja vasta sitten otan ne pitkille lenkeille.

Miksi uudet kengät?

Tykkään, että kenkiä on monta paria, Ja tietty etsin koko ajan sellaista täydellistä kenkää. Joskus on kiva juosta, kun on vaimennusta ja joskus taas vedän ihan luomuna eli paljasjaloin tai Feelmaxeilla. Minun ei ollut tarkoitus ostaa uusia kenkiä, mutta Brooksit tuntuivat siltä kuin olisin aina omistanut ne. Ja hyvälle ne tuntuivat radalla eli rullaavat mukavasti.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *