Viikko 16 – Cooper

Rankka viikko, koska helppoa viikkoa seuraa kaksi kovaa. Toisaalta tässä se homman juju on eli vaihtelu kehittää. Oli mukava aloittaa viikko kevyellä tunnin juoksulla. Kevyttä ja helppoa ja silti pk-sykkeellä 10 min nopeampi aika kuin joskus ennen.

Testijuoksu

Testijuoksu oli tällä viikolla 6 km, joten olihan se juostava alta pois. Ihan mukavasti sujui, viimeinen kilometri aikaan 5:19. Mutta kyllä sen huomasi, että nyt oli matkaa kilometri enemmän kuin 5 km testijuoksussa.

Cooper

Cooper oli pakko juosta 16.4, vaikka se ei kuulunut mihinkään ohjelmaan. Kyseisenä päivänä oli kulunut tasan vuosi, kun aloitin juoksemisen. Painon vuosi sitten 106,9 kg ja juoksin Coopeissa 1900 metriä. Olin juuri aloittanut Haidun juoksukoulussa, joten halusin saada lähtötilanteen kartoitettua.

Cooper sujui mallikkaasti ja matkaa kertyi 2500 metriä. Taulukon mukaan tulos on yli viisikymppiselle miehelle erinomainen tulos. Joten nyt on jatkettava kohti neljänkympin erinomaista – maltilla, se tulee, jos on tullakseen. Niin ja se paino oli tuona päivänä 83,4 kg.

Mäkijuoksua ja pitkis

Viikon päätteeksi juoksin mäkijuoksua lauantaina ja sunnuntaina oli sitten vuorossa 2,5 h kevyt lenkki. Sunnuntaina juoksukilimetrejä kertyi 16. Mutta se lauantai. Stravan mukaan nousua oli yli 100 metriä eli liikaa. Mutta pitihän se silti kokeilla, kuinka polvi nousee ja nousihan se. Tässä kuva mäestä, joka ei kyllä kerro yhtään sen jyrkkyydestä. Ei sitä viitsi edes autolla ajaa ylös.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *