Viikko 11 – liian kiire

Harjoittelun osalta liian kiireinen viikko. Viikon aloitti iltapeli eli sehän sotki tietty koko maanantain. Tiistaina Tv 60 min kevyt sujui ihan mukavasti, vaikka yo-kirjoitukset alkoivat. Yo-kirjoitukset tuovat aina ylimääräistä stressiä. Tekniikan pitäisi toimia, mutta eihän se ikinä ole varmaa. Lopulta siinä kävi niin, että skippasin perjantaille kaavaillun 90 x 90 s treenin. Toisaalta ajattelin, että se kuittaantuu maanantain pelillä.

Lauantai oli sitten tiukkaa, koska oli TV kova 5 km. Ihan mukava lenkki, mutta illalla oli vielä jääkiekkoa. Sunnuntaina kävin vaimon kanssa kävelylenkillä lähes 8 kilometriä. Käveltiin metsäpolkuja. No minulla oli sitten myöehemmin illalla vielä ohjelmassa oma pitkä lenkki. Tavoite oli vähintään 2 tuntia, mutta lyhensin lenkin 1,5 tunnin mittaiseksi.

COVID-19

Omat murheensa toi koronavirus. Jere poika jäi hoitokotiin. Esperi aloitti hieman etuajassa kontaktien rajoittamisen ja hyvä niin. Skype toimii! YTL sen sijaan ei aloittanut varotoimia vaan tunki seuraavan viikon täyteen kirjoituksia. Lisää stressiä ja huonoja yöunia. Itse terveenä toistaiseksi, mutta väsynyt ja hämmentynyt. Liikuntapuolella lajiliitot ymmärsivät tilanteen vakavuuden hyvissä ajoin, jopa enne hallituksen toimia. Sitä suuremmalla syyllä ihmettelen, kun on kaikenlaisia rajoituksia kokoontumisissa,  yo-kirjoitukset eivät niistä piittaa. Mutta ehkä se tästä vielä iloksi muuttuu. Yhdet kunnolliset yöunet niin tilanne näyttää paremmalta.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *