Uusi vuosi ja uudet suunnitelmat

Vuosi 2022

Vuosi 2021 ei ollut juoksemisen osalta mikään menestys. Mikkelissä juostu puolimaraton meni todella pahasti pieleen. MRM:n polkujuoksussa 45 km sujui hitaammin kuin vuotta aiemmin. Juoksukilometrejä kertyi vaivoin yli 1000 km. Tavoite oli 1500 km.

Polven kanssa on ollut ongelmaa, mutta vasta vuoden lopussa aloin tehdä asialle jotakin eli aktiivista kuntoutusta. Harjoittelu puuroutui tai niin ainakin kuvittelen tapahtuneen. Kävin minä lenkillä, mutta pitkät lenkit eivät olleet pitkiä. Lisäksi kovat treenit kuten mäkivedot puuttuivat.

Mikä muuttuu?

Vuonna 2022 koitan olla fiksumpi kuin edellisenä vuonna. Se tarkoittaa, että harjoitan sykealueita laajasti eli kaikki viisi aluetta käyttöön. Lisäksi treeneihin uutena elementtinä mukaan tekniikka ja voima. Juoksutekniikkaa alkuun 10 minuuttia ja loppuun juoksuvoimaa 10 min. Hyvä paikka toteutukseen on kuntoportaat.

Nyt lunta on mukavasti ja mikä sen parempaa kuin juosta lumessa. Aiemmin olen etsinyt sopivaa pletoa, mutta nythän minä sen hokasin. Järvenjää on loistava paikka. Alusta on tasainen. Ei tarvitse pelätä kuoppaa, kiveä tai kantoa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *