TTVK epäilyttää

TTVK:n toiminta saa yhä kummallisimpia piirteitä. Piraattipuolue julkaisi yhden tekijänloukkausdokumentin. Dokumentissa lukee selvästi “suorittaessamme valvontaa tietoverkoissa”. Erkoista, että valvontaa suorittaa järjestö eikä poliisi. Ja raja on varsin häilyvä, että onko kyse salakuuntelusta tai peiteoperaatiosta. Poliisilla on mahdollisuus kyseisiin toimiin, mutta sekin oikeus on rajattu.

Sitten vielä Elisa luovuttaa teleliittymän yhteistiedot käräjäoikeuden päätöksellä. Tuon ymmärtäisi, jos kyseessä olisi viranomainen, mutta ihan noin vaan järjestölle tiedot ihan oikeuden toimesta. Jos noin helposti tietoja saa niin mikä estää kyselemästä vähän laajemminkin teletunnistetietoja. Ja kohta ollaan poliisin asemassa, joka voi tarkistaa tietoja ihan vaan kiinnostuksen vuoksi kuten kävi yhden hiihtäjän osalta. Miksei meille tavallisille kansalaisille suoda samoja oikeuksia kuin TTVK:lle tai poliisille. Jos olisi edes se mahdollisuus selvittää kuka minun tietojani selaa.

Sekin epäilyttää, että mistä poliisi tiesi valita juuri sen koneen, jossa nalletarroja. Lisäksi ei poliisi voi suorittaa kotietsintää yhden levyn perusteella, jostain muusta on kyse. Ja millä oikeudella TTVK jakelee laskuja? Jos tiedostoa on ladattu 15000 kertaa niin ei se ole todiste siitä, että levyä olisi myytä 15 000 kertaa enemmän. Ja mikä virka on yleensä todistuksella, joka on screenshotti, äkkiä sen väärentää.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *