Tietotekniikka kusee aina

Olen tietotekniikasta oppinut sen, että mitä isompi järjestelmä on sen paskempi se on. Yhtä lailla minua on koulutettu siihen, että suu kiinni eli palaute on aina ei toivottua, kun tietotekniikka on kyseessä.

Nyt on tosin pakko avautua. Palloliitto otti hienosti palloverkon käyttöön. Sinne pitää tosin kirjautua palloid:llä, jota kukaan ei muista ei löydä mistään. Pääkäyttäjänä voin tietty tiedon kaivaa tiedon, mutta pääkäyttäjän tunnus oli seurassamme annettu toiselle henkilölle. Näin ollen minulla on kaksi tunnusta järjestelmään. Homma toimii, jos vaan muistaa millä id:llä kulloinkin kirjautuu.

Moneen palveluun voin kirjautua käyttäen sähköpostia tunnuksena – tosin verottaja pisti paremmaksi ja siellä voin toimia pankkitunnusten kautta. Palloverkossa aina id ja nyt sitten tuli kolmas palloid, joka on ottelutuloksia varten. Tämänkin sain toimimaan, mutta sitten en enää muistanut salasanaa. Ja pyydettäessä salasana i mitään tule postiin ja toiselta puolelta vaatimus vaatimuksen perään. Väkisinkin tässä tulee mieleen, että se on tämän kauden palloliitto goodbye. Teille päin pitää paiskia hommia ja maksaa, mutta mitään ei jää käteen. Tosin ei muut liitot liene sen kummempia, ei ainakaan kiekkoliitto. Lisenssimaksut kerätään, mutta siihen se harrastajan osalta jääkin.

Artikkelikuva Pixabay

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

1 thought on “Tietotekniikka kusee aina

  1. Tosin kyllä se menettelis, jos olisi tukea. Mutta ei tapahdu mitään viikonloppuisin eikä kello 16:n jälkeen – palloliitolle piiiiiitkä miinus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *