Teerniemen Taika Trail

juoksija

Eilen oli ohjelmassa Teerniemen Taika Trail tässä ihan lähimaastossa. Oli sen verran lähellä, että hölkkäsin paikalle. Juoksu sujui hyvin. Reitti oli hyvin merkitty ja RunGo kertoi minulle mihin mennä. Ainut pieni miinus tulee Polarille M600 kelloni ei löytänyt GPS:ää.

Koitin olla käsi ojossa. Käynnistin sovelluksen uudestaan, mutta kun ei niin ei. Polarin M600 ei vaan suostunut löytämään GPS signaalia. Siksi tässä onkin pohdittava, että mistä hyvä juoksukello? Minulla on ranteessa Nokian kello, koska se näyttää kellolta ja virtaa riittää. Mutta nyt olen käynyt lenkillä usein ja mitäs Nokian kello. Siitähän on virta loppu ja kello jäljessä. Virtaa siis kuluu, kun käyt lenkillä. No Polar M600? Tiesin sen entuudestaan, että ei kestä akku kuin pari päivää. Tosin tämä GPS:n pettäminen oli huono juttu. Just olin tottunut siihen kuinka Polar siirtää tiedot hienosti Stravaan. No siirsi se nytkin, mutta vain sykkeen, kadenssin ja kalorien kulutuksen ja kokonaisajan.

Uusi juoksukello voisi olla hyvä juttu, mutta mistä sen löytää? En tarvitse mitään unitulkintaa, koska minulla on jo Nokian unipatja ja se toimii kuin häkä. Enkä tarvitse älyä tai musiikkia, koska onhan minulla puhelin. Toisaalta ehkä niitä juoksukelloja löytyy, jossa ei ole mitään turhaa ja ne toimivat.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 thoughts on “Teerniemen Taika Trail

  1. Minulla on polar M430. Mittaa sykkeen ranteesta, ja on yksinkertainen helppo käyttää, kuitenkin ominaisuuksia kyllä varmasti normi kuntoilijalle riittävästi. Näissä varmaan kaikissa gps laitteissa ilmenee ajoittain viivettä gps signaalin löytymisessä.
    Siihen on syytä aina varautua ennen suoritusta hyvissä ajoin laittamalla laite valmiustilaan etsimään gps signaalia.

    1. Luultavasti mokasin siinä, että kotona laitoin kelloa valmiiksi kohtaan harjoitus. Se löysi sykemittarin ja sitten lähden juoksemaan enkä odottanut, että GPS on valmis. Jotenkin se paikannus vaikeuttuu, kun tekee noin eli pitäs vaan olla malttia.

      1. Pitää odotella suht paikallaan gps signaalin löytymistä. Muuten saattaa tulla kellolle ongelmia löytää sijaintia varsinkin vauhdikkaasti liikkuessa. Jos paikannus ei onnistu, ei kello pysty myöskään mittaamaan matkaa/reittiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *