Suuntana 40. Itsenäisyysmaraton 6.12.2020

Itsenäisyysmaraton 6.12.2020

MRM45 tapahtuma on takana ja uusi ilmoittautuminen on jo lähtenyt. Osallistun tapahtumaan 40. Itsenäisyysmaraton 6.12.2020.Palautuminen on sujunut hyvin, joten nyt valmistautuminen alkaa kohta päästä kunnolla vauhtiin. Illat pimenevät, mutta sitä varten on otsalamppu ja heijastinliivit. Olen myös tehnyt uusia hankintoja.

Uusi kello

Polarin M600, jonka ostin 2019 paikasta toripistefi on ollut hyvä lenkkikaveri, mutta MRM45 tapahtumassa siitä loppu virta kesken matkan. Siksi on taas ollut kellokuumetta siitä saakka. Tuumin, että mitään 600 euron hintaista kelloa en osta. Sillä rahalla saa jo hyvän kännykän, mutta toisaalta en laittaisi niin paljon rahaa edes kännykkään. Minua alkoi valtavasti kiinnostamaan Garminin juoksupodi, joten sellaisen ostin Garminin sivuilta. Oletin, että nyt saan puhelimeen dataa askelpituuksista, maakosketuksen kestosta jne. Mutta eihän se puhelimen kanssa pariudu.

Päätin ratkaista ongelman menemällä tori.fi kauppaan ja selailin vanhoja Garminin kelloja. Sieltä tarttui mukaan Garmin 610. Edullinen ostos, mutta sitten minulle valkeni, että ei se toimi juoksupodin kanssa. Tuumin, että ei hätää, koska onpahan nyt kello, jossa on se virtual runner ja tulihan siinä kaupan päälle vielä sykevyö. Hyvä kauppa!

Sitten Sportamore kaupasta löytyi sopiva uusi kello ja sopiva hinta. Ja mikä parasta, sen kanssa ostamani juoksupodi toimisi. Ostokseni oli tuliterä Garmin Forerunner 645 hintaan 209 euroa. Alennus oli hyvä eli yli 200 €. Olin tiiraillut aiemmin muitakin kelloja ja kauppoja, mutta sitten löytyi sopiva kello ja sopiva hinta. Ja mikä parasta, uuden kellon kanssa ostamani juoksupodi toimisi. Kokeilin myös sykevyötä uuden kellon kanssa ja sekin toimi. Meni vähän takaperoisesti homma, mutta nyt kaikki toimii ja sitä huonompaa Garminin kelloa voin käyttää esim. jääkiekossa. Nyt olen sitten totutellut ekosysteemin vaihtoon ja niinhän siinä kävi, että on asioita jotka Garminin ekosysteemissa hyviä ja sitten on niitä huonoja puolia.

Luujohdekuulokkeet

Hommasin Verkkokaupasta luujohdekuulokkeet mallia Aftershokz Trekz Air -luujohdekuulokkeet, Forest Green. Nappihankinta. Korviin ei tarvitse tunkea mitään ja hyvin ne pysyvät päässä eikä edes silmälasit haittaa. Erityisen hyvin toimivat puheluissa. Mikä parasta niin kaikki äänet kuuluvat eli esim. liikenteen äänet.

Aftershokz Trekz Air -luujohdekuulokkeet päässä ja tavoitteena Itsenäisyysmaraton 6.12.2020
Hyvin kuuluu tavalliset ja digitaaliset äänet.

InBody mittaus

Kun valmistaudutaan niin otetaan kaikki keinot käyttöön. Kävin elämäni ensimmäisen kerran InBody mittauksessa.

Paino: 81,4 kg eli normaalipaino
Lihasmassa: 38,6 kg eli yli normaaliin, joka mun mielestä vain hyvä juttu
Rasvamassa: 11,9 kg eli normaali

BMI: 25,4 ei huono sanoisi Uotinen. Sopivasti pyöristäen normaali.
Rasvaprosentti: 14,7 tää on hyvä.

Viskeraalirasva: 46,8 tosi hyvä, koska pitää olla alle 100 cm2

Ja lihastasapaino kertoo, että jaloissa on lihasta. Juokseminen näkyy siis kuten pitääkin.

Hyvin tyytyväinen olen, tulosten mukaan minulla on kaikki kunnossa. Paino on tippunut, mutta silti on lihasta.

IndBody-pisteet 90/100

Tunnelmia

Valmistautumisen tunnelmia näet alla olevasta videosta. On uusi kello, uudet kuulokkeet ja uudet kengät.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *