Soneran kanssa ongelmia

Tuli puhelinsoitto, että muuta ja ota Mix – S paketti. No otinhan minä. Ja uusi telkkari ja sitten säätämään. Hienosti meni kanavien valinta, mutta ei voi tallentaa. Pitää olla se PIN-koodi, joka aina hukassa. No sivujen kautta uutta tilaamaan. Jossain mättää, koska tekstiviesti ei tule perille.

Olisin lähettänyt palautetta, mutta ei se onnistu millään. Menköön sit tätä kautta eli Soneralla ei toimi.

Tosin samalla kertaa huomasin, että myös WP:n osalta mentiin vikaan. Päivitin WP:n ja ei voi sanoa ulkoasusta muuta kuin “hyi hitto!”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 thoughts on “Soneran kanssa ongelmia

 1. Morjesta Jari,

  Täällä ollaan, kuulolla ja korvat höröllä :)

  Ookko millon testannu viimeksi tuota “unohdin PIN-koodin” -toimintoa Omilla Sivuilla? Testasin just äsken omilla tunnareillani ja toimi ok, joten kyse ei ole ainakaan mistään yleisestä hässäkästä. Pystykkö testaamaan vielä, ja kerrotko miten käy? Onhan puh nro varmasti oikein ;)

  Olet oikeassa, Omilla Sivuilla tai muuallakaan ei ole tähän asiaan liittyen palaute/kysely-linkkiä. Uskon että tämä korjaantuu lähiaikoina, kun uudistamme aika isolla kädellä Omia Sivuja. Sanotaanko että muutaman viikon sisällä :)

  No sitten noista tallentamisista, voi olla että tiedätkin jo mutta varmuuden maksimoiseksi tieto siitä että maksukanavia voi tallettaa kovalevyllisellä digiboksilla, ei sillä perus Viihteen boksilla. Kumpi boxi sulla on?

  Tero@SoneraPartio

  1. Joo “unohdin PIN-koodin” oli se mitä käytin, mutta ei tullut tekstaria. No aamulla kello 8 alkoivat tekstarit sitten saapua. Eli nyt uskoisin homman pelittävän. Ja hienosti kulkee viestitys Soneralle tätäkin kautta :)

   1. Hyvä hyvä, uskon että kyseessä oli väliaikainen häröstys. Joo, me ollaan nykyään netissä kaikkialla, eikä oikeastaan missään (satunnaisesti missä aina kulloinkin tarvitaan).

    Mukavaa joulun odotusta :)

    Tero@SoneraPartio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *