Kun halvalla sain

Joskus on pakko ostaa samalla periaatteella kuin Sulo Vilén. Tällä kertaa Kiekkobussi laski Vaughn Epic kilven hintaa. Hinta oli enää 19 euroa, joten välittömästi iski se tunne, että tämä on halpa. Merkissä ei valittamissa, koska Vaughn on laatukamaa. Hinta vaivaiset 19 euroa plus postikulut ja joku vero eli yhteensä 25,90 euroa. Kotona kaupan päälle mieluinen yllätys eli “Made in Canada”. Päällisin puolin ok, mutta kämmenessä yksi iso reikä ja pari pienempää reikää. 

Maalivahdin kilpi
Tällaisen kilven ostin

Mieluinen projekti, mutta jo tässä vaiheessa on sanottava, että parempaa laatua saa ammattilaiselta eli “Varusteverstaalta“. Sama juttu kuin näissä minun maalivahtihommissa, että voinhan siellä maalissa olla, mutta joku Pekka Rinne torjuu paremmin. Mutta päätin tehdä itse, joten solmu auki ja sitä kautta purkamaan ja nätistähän se purkautui, vaikka vetoketjumalli olisi mielestäni kätevämpi. Avaat vaan vetoketjun ja se on siinä. Koska sisuskalut olivat pois niin heitin koko paketin pesukoneeseen.

Maalivahdin kilpi pesukoneen jälkeen
Pesukoneen käsittelyn jäljiltä oli puhdasta

Tätä kilpeä oli korjattu aiemminkin, koska sisällä oli muovilevy, joka oli sekä väärän kokoinen että muotoinen. Tämä korjaus oli tosin halpa, koska sain joskus Eteralta vastaavaa levyä hintaa nolla euroa. Joku oli harjoitellut sirkkelin käyttöä, jonka vuoksi eivät ottaneet maksua.

muovipala
Joku oli laittanut kilvelle tällaisen palan

Kämmenen olisin voinut paikata ja sillä tavoin olisin säästänyt monta euroa. Päätin kuitenkin tilata ihan uuden, koska se olisi sitten taatusti ehyt ja puhdas. Lisäksi nykyiset kämmenet ovat hengittävää materiaalia eli ne eivät koskaan kuivu koppuraksi kuten nahkakämmenet. Uuden tilasin Ruotsista, firma on Sportverkstan. Suosittelen, koska homma on toiminut ja tilattavien tuotteiden laatu on ollut hyvä.

vanha käsine maalivahdin kilvestä irroitettu
Vanha käsine

Uusi kämmen maksoi 42,72 euroa ja siihen päälle postikulut. No tilasin samalla muutakin, mutta hintaa uudelle kämmenelle tuli siis 42,72 plus 24,28 eli yhteensä 67 euroa. Mutta tulihan siitä hieno. Vielä, kun olisin älynnyt käyttää valkoista vahalankaa niin lopputulos olisi myös kaunis.

Maalivahdin kilpeen uusi kämmen
Uusä kämmen

Tuli siinä samalla laitettua pari pienempää rispaantumista kuntoon, kun oli entuudestaan sopivia tarvikkeita. Mutta lopulta valmis paketti näytti tällaiselta.

Kämmen on paikoillaan
Kilpi alkaa olla valmis

Lopuksi vielä Puck out, jotta kilpi olisi kaunis myös toiselta puolelta. Eli aluksi se oli tällainen.

Kiekonjälkiä kilvessä
Kiekonjälkiä kilvessä

Ja puhdistuksen jälkeen hieman siistimpi.

Putsauksen jälkeen hieman siistimpi kilpi
Putsauksen jälkeen hieman siistimpi

Kilven lopullinen hinta 25,90 + 67 = 92,9 euroa. Vauhgn Epic made in Canada kilpi alle 100 euroa on ihan ok tulos. Tosin harmittaa vielä langan väri. Valkoista vahalankaa oli, mutta ompelin mustalla langalla. Toinen harmituksen aihe. En uskaltanut nylynia valkaista kloriitilla tai jollakin muulla – siksi näyttää käytetyltä.

Artikkelikuva: Pixabay

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *