Kuka puolustaa oikeuksiani?

Nyt Chisugate sai ratkaisun eli isä ja TTVK sopivat asiansa siten, että korvaussumma puolittui 300 euroon. Se kertoo siitä, että jotain laittomuutta oli koneella tehty. Samassa yhteydessä putkahti esiin itselleni taas uusi nimi eli Effi, joka näyttääkin olevan tässä tapauksessa ainut, joka on kuluttajan puolella ja myös valvoo viranomaisia. Tässä linkki purtavaksi:

http://www.effi.org/kirjeet/121127-effi-tutkintapyynto-chisugate.html

Effi huomauttaa aivan oikeutetusti, että Helsingin käräjäoikeus oli puolueellinen ottaen huomioon ainoastaan TTVK:n perustelut. Tosin se jää Effiltä huomioimatta, että saatettiin siinä samalla kysellä muidenkin ip-osoitteiden perään, eihän kukaan sitä mitenkään kontrolloi.

Oma juttunsa on sitten poliisin kotietsintä eli miten ihmeessä se lupa järjestyi ja kenen toimesta? Kysehän ei missään vaiheessa ollut rikoksesta vaan rikkeestä. Oma lukunsa on sitten poliisin TTVK:n mainostaminen eli pakko lainata tuon linkin lähdettä.

“Effi pyytää myös selvittämään poliisin – kärjistäen mafiatyylistä kiristämistä muistuttavan – toiminnan lainmukaisuuden TTVK ry:n korvausehdotuksen mainostamisessa.”

Mutta kuka antoi kotietsintäluvan ja millä perustein?

Ehkä on tullut aika liittyä Effin jäseneksi, kun ei tässä ainakaan poliisin voi luotta.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *