Kokkolan Ultra Run

Kokkolan ULtra Run lähtö

Päätin osallistua Kokkola Ultra Runiin, koska olisihan se vähän kuin kotiseudulla. Monet pelit olen pelannut Santahaan kentällä. Lisäksi siellä oli minulle sopiva kisa eli kuuden tunnin juoksu. Ja näin kaksikielisenä Karleby on loistava ympäristö.

Hieno rata

Olipa hieno 800 m rata. Mukavan vaihteleva, koska oli hiekka-alustaa ja nopeaa asfalttia. Lisäksi kanava siinä välissä ja puistossa oli mukavasti puita varjostamassa. Muutenkin hienoa, että kaikki juoksevat samaa rataa. Siinä ehti nähdä monta eri juoksutyyliä.

Kovaa juoksevat

Ihmettelin, että kovaa juoksevat kaikki. Huomasin, että 24 h juoksijat ohittivat minut 6 tunnin aikana muutaman kerran. Ja mikä vielä hämmästyttävämpää. Ne jatkoivat samaa vauhtia, kun minä lopetin ja samaa vauhtia paahtoivat, kun olin jo kotona keskiyön aikaan.

Hattu päästä

Hieno tapahtuma ja mukavaa porukkaa. Ja kyllä mieltä lämmitti, kun ihan nimellä kannustettiin. Ihailin kaikkia osallistujia, koska juokseminen on kova laji. Siinä ei tule mitään ilmaiseksi. Juoksukilometrien eteen on tehtävä töitä eli ei todellakaan mikään laiskan henkilön laji.

Täältä meidän kyliltä Arran Sundman juoksi yli 170 km. Olen nähnyt miehen juoksevan usein kylillä, mutta vasta tuolla tajusin kuinka kova suoritus on juosta neljä maratonia putkeen. Muutenkin soisin, että ultrajuoksijoita alettaisiin arvostaa entistä enemmän. Jotta tuollaiseen kilometrimäärään pääsee niin täytyy harjoitella ja tapahtumassa kaiken pitää osua nappiin.

Arran juoksi yli 170 km!

Videokooste

Videota kuvasin, koska pitäähän sitä dokumenttia olla.

Tulokset

Tulokset löytyvät tulosluettelosta.

12 h vuonna 2023

Vuonna 2023 osallistun 12 tunnin juoksuun. Treeniä se vaatii, mutta mukava tapahtuma ja kyllä tuonne länsirannikolle on aina kiva palata.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *