Helpotusta tuskaan!

Google on avannut uuden palvelun, joka on näin opettajan näkökunnalta varsin mielenkiintoinen. Google Helpoutin idea on, että eri alojen asiantuntijat ympäri maailmaa ovat saatavilla videoyhteyteen. Kun esim. WordPressin asennus tökkii niin voi ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijaan. Jos kitaransoitto ei suju niin jälleen on mahdollisuus avata Google Helpout ja asaintuntija-apu on heti paikalla.

Asiantuntija voi jakaa osaamistaan ihan henkilökohtaisesti juuri sinulle joko ilmaiseksi tai maksua vastaan. Ja Googlen ollessa kyseessä ei asiantuntijoita tarvitse selata vaan asiantuntija löytyy kätevästi hakutoiminnolla. Esim. Ubuntuun liittyvään ongelmaan olisi tällä hetkellä saatavilla seuraavanlaista apua.

Alavetovalikosta voit kätevästi muuttaa sitä miten tulokset näytetään. Jos on kiire niin kannattaa valita ”Soonest available”, jolloin näkee ketkä voivat auttaa nyt tai hetken kuluttua. 

Tällä hetkellä palvelu toimii vain englanniksi, mutta lähitulevaisuudessa ehkä muillakin kielillä. Jos on jotakin minkä osaa hyvin ja englantikin sujuu niin tuonne vaan rekisteröitymään ja opettamaan.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *