GoPro–ei täysiä pisteitä

Olen pari vuotta ollut GoPron käyttäjä. Minulla on useampi kamera ja hyvin ovat kamerat toimineet. Sitten innostuin tosissaan, kun Hero 2 ilmestyi markkinoille. Kuvanlaatu parani entisestään ja sitten luvattiin kaukosäädintä ja langattomuutta. Kuvanlaatu olikin ok, mutta kameraa sai odottaa. Lisäksi langaton pulikka luvattiin helmikuussa, sitten maaliskuussa, sitten huhtikuussa jne. Lopulta sain kyseisen paketin heinäkuussa.

Kuuma vinkki

Langaton paketti saapui vihdoin ja sitten alkoi päivitys. Aikaa meni, mutta tässä vinkki. Ihan ensimmäiseksi wifi pulikka lataukseen ja samoin se kaukosäädin, joka kiinnitetään ranteeseen. Laita myös kamera lataukseen ja siihen SD kortti, joka on mielellään tyhjä.

Seuraavaksi lataat ohjelman GoPro CineForm Studio ellei sinulla jo ole sitä asennettuna. Sitten kaikki piuhat kiinni paitsi se kaukosäädin, joka tulee ranteeseen. ÄLÄ kytke sitä Usbiin. Laita vaan virta päälle kaikkiin laitteisiin.

Ohjelma kertoo sitten, että mitä tarvitsee päivittää. Jos et näe tietoa niin valitse Help ja sieltä “Device Window”

 

image

Aloita kamerasta, sitten rekisteröit langattoman pulikan. Ja sitten HUOM! laita sille oma salasana valitsemalla Configuration. Vasta sitten pääset päivittämään langattoman pulikan. Älä vaihda konetta vaan koko ajan sama kone. Itse tein juuri tuon virheen, että kokeilin toisella koneella ja silloin kaukosäädin aloitti päivityksen ja sitten vaan loppui. Ja toinen kriittinen kohta on se, että langattomalle salasana.

Mitä puuttuu?

Olin innoissani, kun kaikki päivitykset olivat ok. Ja kyllähän kaikki toimi, mutta sitten pettymys. Monessa kohtaa setupissa tulee Comming soon. Eli ei näy kuva iphonen kautta eikä kuva siirry suoraan Youtubeen.Tässä vaiheessa toimii ainoastaan se langaton kaukosäädin. Eli et voi esim. siirtää videota ja kuvaa langattomasti koneellesi.

Artikkelikuva: Pixabay CC0

Tallenna

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *