GoPro lunastaa hitaasti lupauksiaan

Ostin noin vuosi sitten GoPro kameroita, koska lupaukset olivat kovat. GoPro lunasti lupauksia varsin hitaasti, johon viittasin aiemmassa kirjoituksessani. Nyt lähes vuoden kuluttua GoPro Hero 2 yhdistettynä langattomuuteen alkaa olla kohdillaan. Oma iPhone oli niin vanha, että sen kautta pystyi ainoastaan muuttamaan asetuksia. Tosin sekin oli jo suuri edistysaskel, koska iPhonen apsin kautta GoPron säätäminen sujui todella helposti.

Työpaikalla kokeiltiin sitten mitä syntyy, kun iPad ja GoPro hero 2 yhdistetään. Nyt näkyi kuvakin, tosin viiden sekunnin viiveellä. Mutta kuva siirtyi langattomasti kameralta iPadiin. Tästä toiminnosta on ainakin se hyöty, että kameran asettelu helpottuu. Tosin vielä kaipaan lisää, koska niin luvattiin. Pitäisi mm olla mahdollisuus lähettää kuvattu materiaali Youtubeen.

Ja tässä vaiheessa GoPro on nyt, ks alla.

[embedplusvideo height=”281″ width=”450″ standard=”http://www.youtube.com/v/RTYouZhepSU?fs=1″ vars=”ytid=RTYouZhepSU&width=450&height=281&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9933″ /]

Artikkelikuva: Pixabay, CC0

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *