Ei menny niinku Strömsössä!

Puhelinliittymät ovat hankala asia, mutta vielä hankalampaa on löytää toimiva laajakaista. Luotin pitkään ADSL:ään ja uskoin, kun silloinen Sonera kertoi, että kannattaa ottaa TV samaan pakettiin. Kallista on, koska television katseluun menee yli 800 euroa vuodessa. Lisäksi ongelmaksi muodostui se, ettei se netti sitten toiminutkaan. Opetus oli, että unohda ADSL ja älä missään nimessä hanki mitää nettitelkkaria. Jos olet oikein fiksu niin älä ainakaan sorru 2 vuotisiin sopimuksiin. Toisaalta Soneralla oli paras chat -palvelu, jok aoli aina auki. Muilta vastaava puuttuu.

DNA pelastaa?

Ilmoitin Telalle, että haluan uuden paremman sopimuksen, mutta tarjosivat vanhaa kirjeitse. No syyskuussa DNA otti puhelimitse yhteyttä, että nyt saat kokeiluun mobiililaajakaistan 2 kk ajaksi ilmaiseksi. Suostuin ja nyt, kun luen sopimusta niin siinä se tuli 2 vuoden sopimus. Hyvä puoli tässä on, että se on halvempi kuin Telian ratkaisu ja lisäksi netti toimii. Koen silti tulleeni huijatuksi, koska nyt alkoi kahden vuoden vankeus DNA:n kanssa.

Elisa!

Puhelimet siirsin Elisalle jo aimmin, koska Soneran ADSL oli toimimaton ja kallis. Elisalta olisin saanut myös mobiililaajakaistan, mutta tuo DNA:n määräaikainen sitoo minut seuraavt 24 kuukautta. No Elisa ei luovuttanut. Siirsin yhden liittymän heille Moi operaattorilta. Tekivät hyvän tarjouksen. Moi ihan ok! Mutta ei se 6 euroa riitä mihinkään. Paloi käämit, kun lasku olikin 19 euroa. Sitten Elisa teki vielä huikeamman tarjouksen saat lähes ilmaiseksi liittymän. No olihan minulla pari laitetta vielä. Nyt on sitten viisi liittymää Elisalla. Kalliiksi tulee ja Moin 5 liittymää voisi olla kilpailukykinen. Seuraavaksi pitää kokeilla toimiiko se liittymän irtsisnomainen Elisalla. Moi -lyytymän voi irtisanoa, sen kokeilin jo.

MPY

Naapuriin kaivettiin valokuitua, joten ajattelin, että meille kans. Siellä oli kuitenkin seinä vastassa. Olin väärä henkilö ottamaan yhteyttä. Toisaalta hyvä niin, koska onhan minun mobiililaajakaista tavallaan valokuitua. Matka mastoon on langaton, mutta valokuituna se siitä jatkuu.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *