DNA ei myynyt – onneksi!

Tuli pikainen käynti Heinolassa, koska siellä oli loistava urheiluliike Kontti, joka myy taatusti maalivahdin luistimia. Ostin sieltä edelliset maalivahdin luistimet muistaakseni neljä vuotta sitten. Kauppa kävi nopeasti, koska sopivat luistimet löytyivät heti. Sitten vaan luistimiin profiili ja teroitus, joka kestäisi 30 min.

Koska aikaa jäi päätin hankkia itselleni nopean netin, joka olisi aina mukana. DNA:lla olikin siihen netissä hyvä laite. Ei muuta kuin kauppaan sisään, missä ovessa luki DNA. Laite löytyi ja myyjäkin sitä kehui ja ei ku sopimusta tekemään. Homma eteni ripeästi, kunnes tyssäsi – “tämä meni käsittelyyn eli et saa laitetta mukaasi”. Laitteen saisi muutaman päivän kuluessa eli sitä olisi odotettava ja sitten yhteensä lähes 200 km autolla ajoa. Kumma juttu, ettei kauppaa syntynyt, kun yhden puhelimen myivät hyvinkin ahkerasti ja se on edelleen käytössä DNA:n yhteydellä.

Ja kaupan kariuduttua oli alettava etsiä muita vaihtoehtoja – onneksi. Paikka, jossa ajattelin laitetta käyttää ei olisi tarjonnut juurikaan tavallista 3G:tä nopeampaa nettiyhteyttä DNA:n tarjoamana. Sama mihin laite pystyy, jos yhteys ei vaan alueellasi toimi. Joten heräteostos jäi tekemättä, mutta katsotaan, josko Soneralta saisi nettiyhteyden yhdellä käynnillä ja jos ei sieltä niin Elisalta.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *