Viikko 12 – Cooper

Kevyt viikko, mutta päätin piristää sitä juoksemalla Cooperin -testin. Muutoinkin hieman viilasin ohjelmaa. Ainut mikä pysyi samana kuin ennenkin oli vauhtileikittely. Ja olihan se Cooper myös aika lähellä normisettiä eli tasavauhtista kolmen kilometrin lenkkiä. Sunnuntaina otin vaimon mukaan ja suunnistimme “Teerniemi Taika Trail” maastoon tässä ihan lähellä. Sellainen kevyt kahden tunnin kävelylenkki.

Cooper-testi

Kun aloitin juoksuhommat huhtikuussa 2019, juoksin tasan 1900 metriä. Tällä kertaa juoksin 2400 metriä, joka tarkoittaa, että ikään suhteutettuna kuntoni on erinomainen. Tulos on parantunut 500 metriä eikä vielä ole kulunut vuottakaan, joten treeni tuottaa tulosta. Huhtikuun tavoite voisi olla 2500 metriä, jolloin tulos olisi parantunut vuodessa 600 metriä. Toisaalta sellainen 2450 metriä vaikuttaa realistiselta, joten sekin kelpaa.

Nuotioniemi

Tänään ulkoilusää oli mainio ja suunnistin vaimoni kanssa lähimaastoon. Piipahdimme samalla reissulla Nuotioniemen laavulla syömässä eväät. Hyvä reissu ja mitkä maastot tässä onkaan ihan kotiovella.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *